logo kofferbak

Creatieve en Educatieve kinderfeestjes

Ouders zitten soms met de handen in het haar als het er om gaat een verjaardagsfeestje voor hun kind te organiseren. Niet meer nodig….

Bij theater DE KOFFERBAK gaan creatief en educatief hand in hand als het om een feestje gaat. De jarige en zijn of haar gasten kunnen er een workshop sleutelen volgen (aan een echte auto!) of knutselen met gerecycled materiaal. Op de foto’s is te zien wat daar nog van gemaakt kan worden.

Ook cupcakes bakken en versieren behoort tot de mogelijkheden, evenals een filmvoorstelling in een heuse bioscoopzaal en…..eigen ideeën van de jarige zijn bespreekbaar.

De feestjes duren twee uur, er is geen eten inbegrepen, natuurlijk wel drinken en wat lekkers. De kosten bedragen 10 euro per persoon, (cupcakes 12.50 p.p.) u betaalt minimaal voor 7 personen, dus ook als u met minder dan 7 komt. Wilt u het feestje langer laten duren? Dan is het tarief in overleg.

Zijn deze feestjes alleen voor kinderen? Zeker niet!! Ook voor volwassenen organiseren wij workshops bijvoorbeeld voor families die eens iets anders willen dan het geijkte op de bank zitten tijdens een verjaardag, voor een groep collega’s of bij vrijgezellenfeestjes. Succesnummer is hier de workshop meubeltjes maken van gerecycled materiaal.  Informeer naar de mogelijkheden en de prijzen en bekijk de foto van de lamp als voorbeeld voor het resultaat.

Afspraken en informatie via mail, info@dekofferbak.nl  telefonisch via 038-3315940 of bij Jolanda van Tuinen, 
telefoon 06 49424501

 

 

Info

Ambachtsstraat 21
8263 AJ Kampen
Tel. 038-3315940
Email: info@dekofferbak.nl
BTW-nummer: NL0018405487
KVK Zwolle: 05081354